MiXiao Tech

Zprávy

Co je slinutý karbid
Čas vydání: 2022-10-19 14:27:20  Hity: 15

what je sinizovaný karbid (hardmetal)?

tungsten Carbide (aka sintered, cementovaný karbid) je jedním znejdůležitějších moderníchnástrojových materiálů Vyrobeno procesem práškové metalurgie. Podstatný pokrok ve vývoji cementovaného karbidu je způsoben Karlem Schröterem, který zjistil, že prášek karbidu wolframu smíchaný s kovy, jako je železo,nikl a kobalt a zhutněný „Velmi vysoká tvrdost a značná síla. Pohánění výsledků jeho práce cementovaných karbidů sestávajících hlavně z karbidu wolframu, byly patentovány v roce 1923. V současné době je to složený z wolframového karbidu v kombinaci s kobaltovouneboniklovou matricí, aněkdy i další přísady, jako jsounapříklad jakonapř. Tantalum,niobium, titanium. Vývoj je stále charakterizován vysokou dynamikou. Pomáhá zvyšovat účinnost mnoha procesů, trvanlivost oděru

resistentní části anástroje znich, takže jejich použití umožňuje významné ekonomické účinky. -

H419c575092fd40f8afb24341b08b1eeb4.jpg_960x960.jpg

V současné době mají Sintered karbidy speciální, často rozmanité vlastnosti, konkrétně přizpůsobené potřebám různých uživatelů. Používají se v mnoha průmyslových odvětvích (užitečnost, těžba, automobilový průmysl, chemická, obranná, lesnictví) a také v medicíně.

basic Sinred Carbide Grades, vlastnosti, aplikace. Materiál kobaltnebonikl, stejně jako velikost zrna prášků používaných při výrobních a výrobních metodách. .  

  

Předchozí: Věci, které byste měli vědět...

další: M&a mixiao Precision Carbide Blan...